Thursday, August 25, 2011

salam terakhir......IKBN


salam u all..hope korang suma sihat belako deh...:)
aku pn alhmdulilah masih diberi nikmat olehNye untuk meneruskan kn kehidupan di dunia ini..i'Allah moga-moga kita semua sebtiasa berada dibawahnaungan rahmat dan redaNya..
Da lama rasnya tak mengarang neh...bukan apa intenet dirumah masuk ayaq.hehe
al-maklum laa bulan ramdhan,nnt mak marah lak asyik online je kan,,org sibuk baca quraan nnt kita sibuk men'ngomen di facebook(fb) tu laa..
Alhmadulilah sedar tak sedar da 2bulan aku bergelar pensyarah sambilan di IKBN neh, cepat betul kan masa berlalu,umuq kita pn macam tu laa insyaallah tepat pukul 3.30 pm 25 ogos 2001 akan tamat la kontrak aku di sini.
Idok la aku di tamatkan tp aku yang nk tamatkan,,ye laa aku dapat tawaran nak sambung belajaq di USIM nu,,dulu dk ingat buleh la p timur tengah(jordan)tp macam-macam lak masalah,tp xpa bila kita yakin yang Allah da atur kan yang lebeh baik maka Sikap kecewa itu aku meleset la,,kan..kan..tak caya try la buat,,yakin kan yang perancangan Allah itu lebeh baik.:)
insyAllah sal jordan tu da ramai sahabt2 aku yg akan ke sana aku doa kan mike semua dapat teruskan perjuangan untuk mmartabatkan islam.aku dan sahabat2 lain kami aku teruskan disini.Takbirrrrr..ALLAH HU AKBAR.
apa lagi ye??banyak pullak asa nk kongsi tapi macam bnyka lak nanti,,bersambung laa episod seterusnya dengan izin Allah la.

No comments:

Post a Comment